Audrey's Haarmode


Adres

Oranjestraat 63


4112 JG, Beusichem


0345 502 305

In 2013 heb ik de salon overgenomen van Conny omdat Gulay en ik er nog niet aan toe waren te stoppen met werken. Samen met Marleen hebben we een fijne sfeer opgebouwd. Mee gaan met de tijd is een must bij ons in de salon! Ieder jaar nemen wij deel aan de presentatie van de nieuwe modelijnen en volgen we look en learn avonden. Klantvriendelijk, kwaliteit, aandacht en gezelligheid zijn onze voornaamste kernwoorden. U bent bij ons van harte welkom!Audrey

Audrey de Haan


Ik ben Audrey de Haan. Sinds mijn zeventiende “zit ik in het kappersvak”, zoals dat heet. Met werken begonnen bij een grote kappersketen die door het hele land vestigingen heeft. Daar heb ik een goede basis gelegd door veel trainingen en cursussen te volgen. Alle volgende diploma’s heb ik in die tijd gehaald, zowel voor het dames als het heren vak. Sinds 1994 werk ik in dit fantastische pand, toen Haarmode Conny, met Gulay. Wat grappig is als je zolang meedraait: er komen vanzelf weer modelijnen terug. Kijk nou naar het Barbier gebeuren. Ik heb bij mijn vakbekwaam herendiploma al deze manieren van opknippen met kam en schaar en tondeuse tot aan het föhnen van de kuif tot in den treuren gedaan. Zoiets verleer je nooit. Het vak is voor mij altijd boeiend gebleven, door alle verschillende modebeelden en door al die verschillende klanten.

Gulay Yüce


Ik ben Gulay Yüce. Ik werk hier sinds het behalen van mijn kappersdiploma. Dus al heel lang ha ha. Het vak heeft mij altijd geboeid en ondanks dat bepaalde modelijnen weer terug komen verveelt het nooit door er mijn eigen touch aan te geven. Het blijft altijd weer een plezier om iemand blij de deur uit te laten gaan. Kleuren is mijn favoriet!

Marleen Wildschut


Hoi, ik ben Marleen Wildschut. In 2021 ben ik bij Audrey’s Haarmode komen werken. Ik heb mijn kappers opleiding op de Nederlandse kappers academie in Amersfoort gedaan. Hier veel plezier gehad en veel geleerd natuurlijk. Al vanaf een jonge leeftijd ben ik al met mijn eigen haar bezig en m’n haar moest helemaal perfect zitten. Al heel vroeg wist ik dat ik het kappersvak in wilde. Bij Audrey vind ik het fantastisch met klanten om te mogen gaan en ze tevreden en “als nieuw” te laten vertrekken. Hier word ik altijd zelf vrolijk van. Wat ik het leukste vind: Het zijn toch het werken met de uitgebreide kleurtjes en heren knippen.

Facebook
Instagram