Audrey's Haarmode


Adres

Oranjestraat 63


4112 JG, Beusichem


0345 502 305

In 2013 heb ik de salon overgenomen van Conny omdat Gulay en ik er nog niet aan toe waren te stoppen met werken. Samen met Michelle hebben we een fijne sfeer opgebouwd. Mee gaan met de tijd is een must bij ons in de salon! Ieder jaar nemen wij deel aan de presentatie van de nieuwe modelijnen en volgen we look en learn avonden. Klantvriendelijk, kwaliteit, aandacht en gezelligheid zijn onze voornaamste kernwoorden. U bent bij ons van harte welkom!Audrey de Haan

Audrey de Haan

Gulay Yuce

Michelle van Schaik

Audrey

Ik ben Audrey de Haan. Sinds mijn 17de “zit ik in het kappersvak” zoals dat heet. Met werken begonnen bij een grote kappersketen die door het hele land vestigingen heeft. Daar heb ik een goede basis gelegd door veel trainingen en cursussen te volgen. Alle volgende diploma’s heb ik in die tijd gehaald, zowel voor het dames als het heren vak. Sinds 1994 werk ik in dit fantastische pand, toen Haarmode Conny, met Gulay. Wat grappig is als je zolang meedraait: er komen vanzelf weer modelijnen terug. Kijk nou naar het Barbier gebeuren. Ik heb bij mijn vakbekwaam herendiploma al deze manieren van opknippen met kam en schaar en tondeuse tot aan het föhnen van de kuif tot in den treuren gedaan. Zoiets verleer je nooit. Het vak is voor mij altijd boeiend gebleven, door alle verschillende modebeelden en door al die verschillende klanten.

Gulay

Ik ben Gulay Yüce. Ik werk hier sinds het behalen van mijn kappersdiploma. Dus al heel lang ha ha. Het vak heeft mij altijd geboeid en ondanks dat bepaalde modelijnen weer terug komen verveelt het nooit door er mijn eigen touch aan te geven. Het blijft altijd weer een plezier om iemand blij de deur uit te laten gaan. Kleuren is mijn favoriet!

Michelle

Ik ben Michelle van Schaik, ik ben 21 jaar oud en heb de kappersopleiding op het Koning Willem 1 College in Den Bosch gevolgd. Toen ik een klein meisje was, was ik al bezig met de haren van de barbies, kapper leek me zo leuk dat ik mijn snuffelstage bij Audrey’s Haarmode heb gelopen. Dit was zo goed bevallen dat ik de kappersopleiding ben gaan doen. De opleiding heb ik afgerond en werk hier nu bijna 6 jaar. Iedere dag ga ik met plezier naar mijn werk. Het is fantastisch om de klanten weer blij te maken met hun kapsel. Ik hoop dat ik dit nog jaren mag en kan doen!

Facebook
Instagram